Κλείσιμο

Επιμέλεια: Συντακτική ομάδα του kidsproject.gr

21 Nov, 2020

Η Catwalk μας φτιάχνει τη διάθεση με γιορτινές μάσκες για όλη την οικογένεια

Διανύουμε ομολογουμένως μία από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων ετών. Η πανδημία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία όλων μας. Η Catwalk είναι και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο κοντά μας, για να μας φτιάξει τη διάθεση, σχεδιάζοντας τις πιο λαμπερές και κομψές μάσκες για όλη την οικογένεια!

Τις ημέρες των Χριστουγέννων, αν και είναι πολύ πιθανό να τις γιορτάσουμε στα σπίτια μαζί με τους αγαπημένους μας, τίποτα δε μας εμποδίζει από το να παραμείνουμε σε γιορτινή διάθεση!

Η Catwalk μας βοηθά να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας με μάσκες γεμάτες λάμψη, στρας και παγιέτες, στοιχεία που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα Χριστούγεννα!

Ας αποβάλουμε όλη την αρνητική ενέργεια που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων να μας ταξιδέψει...

Η Catwalk είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ενδυματολογίας που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2015, αποτελώντας το μοναδικό στην Ελλάδα εκπαιδευτικό οργανισμό ενδυματολογίας για παιδιά, εφήβους αλλά και ενήλικες! Έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδιάζοντας μάσκες για την εκάστοτε επιχείρηση με το λογότυπό τους.

 

  • Για να δείτε περισσότερα για το εργαστήρι ενδυματολογίας της Catwalk πατήστε: ΕΔΩ
  • Υπεύθυνη πωλήσεων: Ντόρτογλου Νατάσσα
  • Τηλ. +30 694 7700 37