Κλείσιμο
Γραφείο Διατροφής , Υγείας & Ψυχολογίας logo

Γραφείο Διατροφής , Υγείας & Ψυχολογίας

+30 210 747 0162
+30 697 49 49 218
ΟΑΚΑ-Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι (Pavillion No 8, κάτω από τις εγκαταστάσεις του Κ2)
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Online Κράτηση

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΥΓΕΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΑΣΚΗΣΗ

Η Ειρήνη Μπαμπαρούτση από το "Θερμίδα" και οι συνεργάτες της, Φρόσω Πατσού και Ειρήνη Τερζή,είναι δίπλα σας και σας περιμένουν σε νέο χώρο στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.  

Με την πολυετή πείρα τους στον χώρο της διατροφής, της ψυχολογίας και του αθλητισμού, είναι εδώ για να βοηθήσουν εσάς και τα παιδιά σας να εφαρμόσετε μικρές καθημερινές αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε μακροχρόνια αποτελέσματα.

Ανάλαβε δράση και χάρισε στον εαυτό σου έναν νέο τρόπο ζωής !

⇒ Είσοδος ανοιχτού πάρκινγκ από Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο τέρμα των λεωφορείων 410, Α8.


Ειρήνη Μπαμπαρούτση,
Ph. D. Κλινική Διαιτολόγος & Αθλητική Διατροφολόγος

Η Ειρήνη Μπαμπαρούτση είναι η Επιστημονική Υπεύθυνη του διαιτολογικού γραφείου ‘Θερμίδα’, Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στο τομέα της «Διατροφής & Άσκησης».

Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της Αθλητικής Επιστήμης της Διατροφής, παρέχοντας διατροφικές συμβουλές σε μερικούς από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες αθλητές πολλών αθλημάτων μεταξύ των οποίων είναι ο στίβος, το τρίαθλο, η ιστιοπλοΐα, η καλαθοσφαίριση, η αντισφαίριση και το ποδόσφαιρο.

Επίσης, είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί σας τις διατροφικές της γνώσεις και να σας μάθει να τρώτε σωστά και υγιεινά!


⇒Για να επισκεφτείτε το διαιτολογικό γραφείο "Θερμίδα, πατήστε ΕΔΩ


Ειρήνη Τερζή,
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος,
MSc Sports Nutrition

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΘΕΡΜΙΔΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Η Ειρήνη Τερζή αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2010 ενώ αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Διαιτολογίας-Διατροφής από το οποίο αποφοίτησε το 2019. Στη συνέχεια παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του ίδιου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση "Διατροφή & Άσκηση". Έχει συμμετάσχει ενεργά σε εργαστηριακές μελέτες με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει επιστημονικές δημοσιεύσεις, περιλήψεις σε επιστημονικά περιοδικά καθώς και ανακοινώσεις σε συνέδρια.


Φρόσω Πατσού,
Ψυχολόγος - Αθλητική Ψυχολόγος


Η Φρόσω Πατσού είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και ειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία. Έχει μεγάλη εμπειρία από τη συνεργασία της με αθλητές ατομικών αλλά και ομαδικών αθλημάτων.

Είναι η Επιστημονικά Υπεύθυνη της Εθνικής Ομάδας Στίβου εδώ και οκτώ χρόνια ενώ έχει βοηθήσει και αναλάβει αθλητές και αθλήτριες από αθλήματα όπως το τένις, το σκι, το τραμπολίνο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, το αγωνιστικό moto cross, το tae kwon do, την τεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το πινγκ-πονγκ κ.α.


⇒ Αν ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες ψυχολογίας, πατήστε ΕΔΩ

Περισσότερα

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά

Διατροφική συνεδρία- λιπομέτρηση και μέτρηση μεταβολισμού: Συνολικό κόστος 35 ευρώ( έκπτωση 35%)