Εργαστήρια από Μικρός Νότος στο Mudus Vivendi by Krateros Katsoulis logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 689 2276
+30 698 180 6728
Τροίας 1, Βριλήσσια

Εργαστήρια από Μικρός Νότος στο Mudus Vivendi by Krateros Katsoulis

Εργαστήρια για βρέφη, νήπια και παιδιά με τη σφραγίδα του Μικρού Νότου !

Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να εμβαθύνουν, να αισθανθούν, να συνεργαστούν, να συν-δημιουργήσουν τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται σε έναν ιδανικό χώρο, όπως είναι ο νέος Πολυχώρος Modus Vivendi by Krateros Katsoulis στα Βριλήσσια!

Child' Space Athenspace
(Κάθε Τρίτη 11.00 π.μ. -11.50 π.μ., έναρξη: 20-10-2020)

H πιστοποιημένη Childs Space Practitioner, Μάρθα Κλουκίνα, προσκαλεί τους γονείς να εμπλουτίσουν την επικοινωνία με το μωρό τους, προσφέροντας τους τόσο τη γνώση όσο και τον τρόπο έτσι ώστε να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του!

Το Child' Space Athens είναι ένα μοναδικό, ευχάριστο πρόγραμμα για βρέφη και γονείς που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει την ανάπτυξη στα πρώιμα στάδια και να προσφέρει στους γονείς νέους τρόπους επαφής, παρατήρησης και παιχνιδιού με το βρέφος τους.

Απευθύνεται σε: Βρέφη 5 εβδομάδων έως βρέφη που μπουσουλάνε ή στέκονται.

★ Αισθητηριακά Εργαστήρια & MESSY PLAY
(Κάθε Πέμπτη 11.10πμ-12.00μμ, έναρξη: 15-10-2020)

Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Μαρίζα Τσάρη, με οδηγό τις βασικές αισθήσεις και χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, χρώματα, υφές και αντικείμενα, δίνει το έναυσμα σε παιδιά και γονείς, να συμμετάσχουν σ'ένα μοναδικό παιχνίδι ανακάλυψης μυρωδιών, υλικών & χρωμάτων με στόχο την αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών! Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ακούσουν, να αισθανθούν, να αγγίξουν και να μυρίσουν! Ενισχύστε τη φυσική τους περιέργεια και βοηθήστε τα να χτίσουν την αυτοπεποίθηση τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Απευθύνεται σε: Βρέφη 6 έως 36 μηνών

★ Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά Δημοτικού                                 (Κάθε Σάββατο 9.45πμ-11.15πμ, έναρξη: 17-10-2020)

Στο Modus Vivendi τα πρωινά του Σαββάτου αποκτούν 'άλλη' ενέργεια! Κοντά μας έχουμε την ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό Άννα Μαντά, η οποία αναλαμβάνει δράση με το θεατρικό εργαστήρι για τα παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού! Θέατρο! Μουσική! Χορός! Εικαστικά! Μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσουν τα παιδιά μια πρώτη επαφή με την υποκριτική & τον αυτοσχεδιασμό, αλλά και να εκφραστούν μέσα σ'ένα περιβάλλον ασφάλειας που προσφέρει η ομάδα!

Απευθύνεται σε: Παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού

🌼🌼 Εγγραφείτε σύντομα και ελάτε να παίξουμε σ΄έναν πανέμορφο χώρο μέσα στη φύση και το πράσινο! Σας περιμένουμε!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με τους εξής τρόπους:
[email protected]
2106892276 - 6981806728 Βριλήσσια

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.