Κλείσιμο
ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ logo

ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ

+30 210 683 8728
6943 175605
Ο.Α.Κ.Α., Ολυμπιακό Κέντρο Κολύμβησης Αθηνών (είσοδος πύλη Δ), ​Λεωφ. Σπύρου Λούη 1, Μαρούσι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Πρότυπο επιστημονικό κέντρο σχεδιασμού και υλοποίησης βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και αειφορικών δράσεων για παιδιά και ενήλικες, παίρνουν μορφή μέσα από εβδομαδιαία εργαστήρια, πάρτι, εθελοντικές δράσεις αλλά και θεματικές διοργανώσεις, όπως το Summer Camp, το Christmas Camp κ.α..

Παιδικά πάρτι, θεματικές γιορτές, βιωματικά προγράμματα για σχολεία αλλά και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και φυσικά ανοιχτές δράσεις για καίρια ζητήματα, όπως η επικοινωνία, η συναισθηματική αγωγή και η σχέσεις παιδιών και γονέων, είναι μόνο λίγες από τις δράσεις που υλοποιεί το Αεί Φέρειν.

Παιδικά πάρτι

Τις "ιδιαίτερες" μέρες τις γιορτάζουμε μαζί!

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παιδικά και εφηβικά πάρτι με διαφορετικές θεματικές, είτε στις εγκαταστάσεις μας στο Ο.Α.Κ.Α. "Σπύρος Λούης" είτε σε επιλεγμένο σημείο (σπίτι, εξωτερικό χώρο κ.α.).

Προσωποποιημένες διοργανώσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, φανταστικοί ήρωες που παίρνουν "νέα μορφή" μέσα από κατασκευές, αναμνηστικά δώρα, μουσική, παιχνίδι και φυσικά, μέσα από τη συνεργασία της ομάδας των παιδιών θα κάνουν τα πάρτι σας...την πιο μοναδική και πρωτότυπη γιορτή!

Γενέθλια, ονομαστικές γιορτές, μικρές και μεγάλες χαρές μετατρέπονται στον καλύτερο λόγο να συναντήσουμε φίλους και οικογένεια, να κατασκευάσουμε και να χρωματίσουμε την αγάπη, να ευχηθούμε και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις "μαζί"!


 

Λιγότερα