Κλείσιμο
event logo

Εκδρομή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Πήλιο την Όρθυ και τον Βόλο από την Armonia-Zen

26 Oct

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Μια εκδρομή σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της πατρίδας μας, το Πήλιο και την Όρθυ για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Μια εκδρομή με πολλές, πολλές δραστηριότητες στα Μαγικά Βουνά των Κενταύρων & των Τιτάνων!

Από τη μια ο Παγασητικός κόλπος, από την άλλη το Αιγαίο. Στη μέση ένα μαγικό βουνό να ανακαλύψουμε: το Πήλιο. Νερό γάργαρο και  ηλιαχτίδες μέσα από τα φυλλώματα: πλατάνια, μηλιές, καστανιές, βελανιδιές, οξιές, ορτανσίες, καμέλιες... Σε αυτό το εύφορο χώμα της Θεσσαλίας, η φύση οργιάζει...

Μονοπάτια, παλιές εκκλησίες, παραλίες με καταπράσινα νερά. Από ψηλά, τα πηλιορείτικα χωριά σαν μπαλκόνια τις ατενίζουν. Ένα 3ημερο δεν φτάνει για να το χορτάσουμε, αλλά είναι σίγουρα αρκετό για να το αγαπήσουμε για πάντα! Σε αυτή την εκδρομή θα έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε νέα σημεία τόσο στο Βουνό των Κενταύρων όσο και στο βουνό των Τιτάνων την ΟΡΘΥ και θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές με αγαπημένες δραστηριότητες όπως E-Bike, Via Ferrata και Canyoning!!!

Η άγνωστη Όθρυς είναι ένα βουνό με φαράγγια, σπήλαια, λίμνες, άγρια μονοπάτια, ελατοδάση, μυθολογία, ιστορία αλλά εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος προορισμός για πολλούς. Ελάτε να τον γνωρίσετε μαζί μας!

Η εκδρομή περιλαμβάνει

* Μεταφορές με σύγχρονο κλιματιζόμενο λεωφορείο από και προς Αθήνα, καθώς και όλες τις τοπικές μετακινήσεις

* Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο "Hotel Alexandros" σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.

* Τριήμερο προγραμματισμό με συνοδούς & tour σε χωριά όπως: Χάνια, Μηλιές, Τσαγκαράδα, Αγ.Λαυρέντιο, Αγ.Βλάσση.

* Δραστηριότητες πεζοπορίας με συνοδούς βουνού και ντόπιους οδηγούς (εφόσον ο καιρός το επιτρέψει θα γίνουν και τις 3 ημέρες)

*  Διοργάνωση εκδρομής από έμπειρο τουριστικό πρακτορείο.

* Συνοδοί έμπειροι Κ.Φ.Α. της Armonia-Zen.

Δεν περιλαμβάνονται: 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό / προτεινόμενο.

- Δραστηριότητες Via Ferrata, Canyoning & E-bike.

- Τέλος ανθεκτικότητας/Φόρος διαμονής.

- Επισκέψεις σε μουσεία.

- Γεύματα.

Κόστος εκδρομής 

 

 

 

 

Early Booking Τιμή

 179€/άτομο

με ολική εξόφληση μέχρι 09/10 

Κανονική Τιμή

 189€/ άτομο

με προκαταβολή 90€ έως 09/10 & ολική εξόφληση έως 22/10)

 

* Έκπτωση για μαθητές μέχρι 18 ετών και φοιτητές (με ενεργό πάσο) με τελικό κόστος 169€/άτομο μόνο με ολική εξόφληση έως 09/10.

* Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Διευκρινίσεις:  - Τα μεμονωμένα άτομα ή οι κρατήσεις που δεν έχουν δηλώσει συγκατοίκους, θα τοποθετούνται σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί συγκάτοικος θα ενημερώνουμε για επιπλέον χρέωση μονόκλινου.

- Επιπλέον χρέωση για μονόκλινο: +40€. 

- Η τιμή Early Booking αποτελεί οικονομικό πακέτο και είναι μη επιστρέψιμη. Σε περίπτωση που κάποιος δεσμεύσει θέση με προκαταβολή και εξοφλήσει με την κανονική τιμή, η προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται.

- Για περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τις ακυρώσεις και τις επιστροφές χρημάτων παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής και ακυρώσεων που επισυνάπτονται στο mail που θα σας σταλεί για τη διαδικασία κράτησης.

- Η εξόφληση όλων των επιμέρους επιπλέον προαιρετικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων γίνεται κατά την εκτέλεση τους στους αρμόδιους φορείς ή εταιρίες που παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία/δραστηριότητα.  

Ενδεικτικό πρόγραμμα (το αναλυτικό πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες)

Σάββατο  26/1007:00 - 07:35 Αναχώρηση από Αθήνα με 3 στάσεις.  12:30: Εκκίνηση πεζοπορικής διάσχισης (εύκολη) απο Αγιο Βλάση προς Αγ.Λαυρέντιο.Εφόσον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον θα γινει και το E-Bike (Group B).Επιστροφή στο Βόλο και τακτοποίηση στα ξενοδοχεία.Ελεύθερος χρόνος στον Βόλο για βραδινή έξοδο.

Κυριακή  27/1007:30 - 8:30 Πρωινό στο ξενοδοχείο.09:00 Αναχώρηση απο Βόλο για Τσαγκαράδα.η 1η ομάδα θα κάνει μια καταπληκτική πεζοπορία απο Μηλιές προς Τσαγκαράδα.Η 2η ομάδα θα μπει στα βανάκια που έχουμε κανονίσει για να γίνει η δραστηριότητα Canyoning στο Φαράγγι της Φακίστρας.Η 3η ομάδα  E-Bike σε πανέμορφη διαδρομή στο καταπράσινο Πήλιο!Επιστροφή για φαγητό και βόλτα στα χωριά του Πηλίου.Επιστροφή στο Βόλο και βραδινή έξοδος. 

Δευτέρα 28/1007:00 - 8:30 Πρωινό στο ξενοδοχείοCheck Out από Ξενοδοχείο & αναχώρηση για ΟΘΡΥ το βουνό των Τιτάνων!Δραστηριότητες πεζοπορία ή Via Ferrata σε συνδυασμό με Canyoning!!!

Γεύμα στην διαδρομή23:00 Εκτιμώμενη άφιξη στην Αθήνα  

Δραστηριότητες & Highlights 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Όσοι επιλέξουν να κάνουν και τις 2 ημέρες δραστηριότητες Via Ferrata & Canyoning η συνολική τιμή θα είναι σε ειδική τιμή στα 115€ από 138€ αρχική τιμή Hellas Canyon.

VIA FERRATA & CANYONING ΣΤΗΝ ΟΘΡΥ

Μια πανέμορφη διαδρομή που συνδυάζει πεζοπορία, κατάβαση μικρού φαραγγιού με 5 καταρράκτες μέχρι 8 μέτρα ύψος με άλματα και τσουλήθρες.

Μετά το φαράγγι η επιστροφή γίνεται από Via Ferrata και από μονοπάτι που περνάει μέσα από διαμπερές σπήλαιο. Δραστηριότητα ιδανική για αρχάριους και όσους θέλουν να γνωρίσουν κάτι ξεχωριστό!

CANYONING ΦΑΡΑΓΓΙ ΦΑΚΙΣΤΡΑΣ

=Το Πήλιο είναι ένα βουνό με μεγάλη ιστορία με όμορφες παραλίες, πλούσια βλάστηση και φαράγγια. Το φαράγγι της Φακίστρας είναι μια διαδρομή για canyoning με πλούσια βλάστηση και 10 καταρράκτες μέχρι 12 μέτρα ύψος. Βρίσκεται κάτω από την Τσαγκαράδα και το τέλος της διαδρομής είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Ιδανικό για αρχάριους, αλλά και γι αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τα φαράγγια του Πηλίου.

Ε-ΒΙΚΕ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

Mια υπέροχη διαδρομή στο χωριό της Τσαγαράδας σε χωμάτινα αλλά και ασφάλτινα μονοπάτια σε ενα μοναδικό φυσικό περιβάλλον!

ΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ΗΜΕΡΟΥ:- ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ -> ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΣΙΟΣ - ΠΗΓΕΣ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ - ΑΓΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΟΘΡΥΣ - Το μυστικό μονοπάτι- ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΗΛΙΕΣ - ΞΟΡΥΧΤΙ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

Ίσως από τις ομορφότερες Πηλιoρείτκες διαδρομές, μέσα σε καλντερίμια και μονοπάτια που χάνονται στα δάση της καστανιάς και της οξιάς.. Θα περπατήσουμε μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον πλημμυρισμένο στο πράσινο και με το γαλάζιο του Αιγαίου να φωτίζει και να ταξιδεύει το βλέμμα μας. Μεγάλο μέρος της γίνεται σε καλντερίμι  μέσα σε δάσος και στο τέλος περνάμε από το παλιό πέτρινο γεφύρι στη ρεματιά του Μυλοποτάμου.

Αναχώρηση από Αθήνα Σάββατο 26/10 με 3 στάσεις:

Γυάλινο θέατρο – 07:00

Συγγρού-Φιξ – 07:05

Κάτω Κηφισιά – 07:35

 

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Saturday 26/10
04:00
Εκδρομή το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Πήλιο την Όρθυ και τον Βόλο από την Armonia-Zen
Πήλιο - Όρθυς - Βόλος, Βόλος Βόλος