Κλείσιμο
event logo

Πρωϊνό Πρόγραμμα για παιδιά από 2.5 έως 4 ετών

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Το Καλειδοσκόπιο από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει καθημερινά ένα νέο πρωινό πρόγραμμα (9:00-13:00) για παιδιά ηλικίας από 2.5 έως 4 ετών. Ο κύκλος του προγράμματος θα είναι ετήσιος.

Τα παιδιά προετοιμάζονται σιγά σιγά να αποχωριστούν τα οικεία τους πρόσωπα, να αυτονομηθούν και έτσι να μπορούν αργότερα να ενταχθούν σε οποιοδήποτε σχολικό περιβάλλον. Γίνονται μέλη μιας κοινότητας και σταματούν σιγά σιγά  να σκέφτονται τις ανάγκες τους και να λειτουργούν εγωκεντρικά. Κοινωνικοποιούνται και εκπαιδεύονται σε όρια και κανόνες. Μαθαίνουν  βασικές εκπαιδευτικές έννοιες και αναπτύσσουν το κοινωνικό και συναισθηματικό τους κομμάτι καθώς μαθαίνουν να μοιράζονται , να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ζητούν βοήθεια.

Δικό μας μέλημα είναι  να σεβόμαστε τις επιθυμίες τους και να ενισχύουμε την εκφραστικότητά τους δινοντάς τους ερεθίσματα και ενθαρρύνοντας κάθε προσπάθειά τους.

Σε εβδομαδιαία βάση τα παιδιά θα έρχονται σε επαφή με διάφορες δραστηριότητες όπως η Μουσικοκινητική Αγωγή, το Θεατρικό Παιχνίδι, τις Κατασκευές, τις Αφηγήσεις  Παραμυθιών, τα Τραγούδια και το Αισθητηριακό Παιχνίδι.

Υπεύθυνες Τμήματος: Maria Pilichou, Μυσίρη Χριστίνα

Κρατήσεις Θέσεων & Πληροφορίες: 📞 213 0454929


 Μάθετε περισσότερα για το Καλειδοσκόπιο και τα εργαστήριά του με ένα κλικ στην εικόνα 

 

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Thursday 01/09
06:00
Πρωϊνό Πρόγραμμα για παιδιά από 2.5 έως 4 ετών
Αθήνα (Αττική) Ελευσίνα